AVG verordening.
Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).
Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de hele EU. Nu hebben de lidstaten nog hun eigen nationale wetten, gebaseerd op de Europese privacyrichtlijn uit 1995.
  • Ook WSV-Eemland dient aan deze Algemene verordening te voldoen. Met de bij inschrijving verstrekte gegevens, verwerkt WSV-Eemland deze gegevens in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
  • WSV-Eemland verwerkt bij inschrijving bij WSV-Eemland verschillende gegevens van haar (aspirant)leden, begunstigers en donateurs waaronder persoonsgegevens zoals NAW-gegevens, emailadres en rekeningnummer (IBAN).
  • WSV-Eemland gebruikt deze gegevens enkel voor de uitvoering en verbetering van haar dienstverlening en deelt deze gegevens niet met derden. WSV-Eemland draagt er zorg voor dat deze informatie goed is beveiligd.
  • Voorbeelden voor de uitvoering en verbetering van diensten zijn:
    Ledenadministratie, contributieheffing, informatieverstrekking en uitnodigingen voor bijeenkomsten.
Als je bij of na inschrijving bij WSV-Eemland niet akkoord gaat met deze wijze van verwerking, dan kan deze een email zenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.